Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bill & Ted Face the Music

Bill & Ted Face the Music

28/09/2022 | Flixfilm

Bill & Ted Face the Music på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy, Family, History
Instruktion: Richard Bracewell
Skuespillere: Mathew Baynton, Simon Farnaby, Martha Howe-Douglas
Spilletid: 94 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: De midaldrende venner Bill og Ted rejser til fremtiden for at finde en sang, de har skrevet, som vil forene menneskeheden og redde virkeligheden.Se Bill & Ted Face the Music på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Bill & Ted Face the Music havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bill & Ted Face the Music på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Bill & Ted Face the Music ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bill & Ted Face the Music stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bill & Ted Face the Music, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bill & Ted Face the Music er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar