Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Bille Augusts ‘Ehrengard’ kommer i 2023

Bille Augusts ‘Ehrengard’ kommer i 2023

22/12/2022 | Flixfilm

Tidligere på året indstillede streamingtjenesten Netflix alle deres danske aktiviteter.

Årsagen var en ny rettighedsaftale, som blev indgået bag om ryggen på Netflix, hvilket fik streamingtjenesten til at stoppe med at lave film og serier i Danmark.

Konflikten er heldigvis blevet løst i mellemtiden, men det har været et hårdt slag for den danske filmbranche, som har måtte se mange planlagte projekter gå tabt.

Ét igangværende og ambitiøst filmprojekt har streamingtjenesten dog ikke haft lyst til at ligge i graven under konflikten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er tale om filmatiseringen af ‘Ehrengard’, der var et af Karen Blixens (1885-1962) sidste værker.

‘Ehrengard’ instrueres af Oscar-vinderen Bille August, mens at scenografien er designet af Hendes Majestæt Dronning Margrethe.

Netflix kan nemlig bekræfte, at filmen udkommer som planlagt i 2023.

‘Ehrengard’ handler om eventyrriget Babenhausen hvor en ung, selvudnævnt kærlighedsekspert, Cazotte, bliver hyret af den intrigante storhertuginde til at hjælpe med at sikre en arving til tronen.

LÆS OGSÅ:   Per Fly laver ny dansk krimiserie til Netflix; 'Reservatet'

Mens han leder efter en passende fremtidig prinsesse, underviser Cazotte også den generte og indadvendte kronprins i kunsten at forføre og elske. Men deres plan giver bagslag, da en arving bliver undfanget uden for ægteskab, og kongefamilien må søge tilflugt på Rosenbad-slottet.

På rollelisten ses Sidse Babett Knudsen og Christopher Læssø.

Men at Netflix har haft en kniv i ryggen på den danske filmbranche, så har streamingtjenesten altså ikke turde at lægge sig ud med Danmarks Dronnning og sætte en stopper for den ambitiøse og prestigefyldt ‘Ehrengard’.

Se ‘Ehrengard’ på Netflix Danmark i 2023.
Skriv kommentar