Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Billy Elliot

Billy Elliot

01/04/2018 | Flixfilm

Se Billy Elliot på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Drama, Music
Instruktør: Stephen Daldry
Skuespillere: Jamie Bell, Jean Heywood, Jamie Draven, Gary Lewis
Spilletid: 110 min
Land: UK, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Da en dreng bytter bokseskolen ud med balletundervisning, får han mulighed for at nå helt til tops med sit nyfundne talent – og omvende sin misbilligende far.


Se Billy Elliot på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBilly Elliot havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Billy Elliot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Billy Elliot herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Billy Elliot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Billy Elliot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar