Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Billy Lynn’s Long Halftime Walk

Billy Lynn’s Long Halftime Walk

07/08/2022 | Flixfilm

Billy Lynn’s Long Halftime Walk på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En soldat, hvis enhed fik anerkendelse for sine frygtløse handlinger, kommer hjem på orlov fra Irak og kæmper med de begivenheder, der førte til hans nyfundne berømmelse.

Billy Lynn’s Long Halftime Walk havde premiere på Netflix Danmark den 7. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Billy Lynn’s Long Halftime Walk på YouTube.Se Billy Lynn’s Long Halftime Walk på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Billy Lynn’s Long Halftime Walk ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Billy Lynn’s Long Halftime Walk stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Billy Lynn’s Long Halftime Walk, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Billy Lynn’s Long Halftime Walk er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar