Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Billy Madison

Billy Madison

16/12/2019 | Flixfilm

Se Billy Madison på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Comedy
Instruktør: Tamra Davis
Skuespillere: Adam Sandler, Darren McGavin, Bridgette Wilson-Sampras, Bradley Whitford
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English, French, Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Billy Madison står til at arve en formue, når hans far trækker sig tilbage. Men før det kan ske, må Billy tilbage på skolebænken – helt tilbage.


Se Billy Madison på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Billy Madison havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Billy Madison ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Billy Madison:




Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Billy Madison er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Billy Madison stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar