Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Billy Madison

Billy Madison

16/12/2019 | Flixfilm

Billy Madison på Netflix

Produktionsår: 1995
Genre: Comedy
Instruktion: Tamra Davis
Skuespillere: Adam Sandler, Darren McGavin, Bridgette Wilson-Sampras
Spilletid: 89 min
Land: United States
Sprog: English, French, Spanish
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Billy Madison står til at arve en formue, når hans far trækker sig tilbage. Men før det kan ske, må Billy tilbage på skolebænken – helt tilbage.

Billy Madison havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Billy Madison på YouTube.Se Billy Madison på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Billy Madison ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Billy Madison stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Billy Madison, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Billy Madison er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar