Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bio-Dome

27/01/2014 | Flixfilm

Se Bio-Dome på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Comedy
Instruktør: Jason Bloom
Skuespillere: William Atherton, Denise Dowse, Dara Tomanovich, Kevin West
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Beskrivelse: I denne vanvittige komedie står fem videnskabsmænd over for livsformer, som er mere forunderlige, skræmmende og irriterende end noget, de nogensinde er stødt på.


Se Bio-Dome på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBio-Dome havde premiere på Netflix Danmark den 27. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bio-Dome ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bio-Dome herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bio-Dome er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bio-Dome stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar