Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Biograffilm får Netflix-serien ‘Daredevil’ til at hitte igen

Biograffilm får Netflix-serien ‘Daredevil’ til at hitte igen

28/01/2022 | Flixfilm

daredevil netflix spider man

Det er over tre år siden, at streamingtjenesten Netflix trak stikket på superhelteserien ‘Daredevil’, men en biografaktuel film har fået seriens popularitet til at stige eksplosivt og indtage diverse hitlister igen.

Stop med at læse videre hvis du ikke vil vide hvilken film, der har gjort ‘Daredevil’ et hit igen – spoiler ahead!

‘Daredevil’ handler om Matt Murdock, der mister synet som barn, og derfor forstærkes hans øvrige sanser. Han lever af at bekæmpe kriminalitet i som advokat om dagen og som superhelten “Daredevil” om aftenen i Hell’s Kitchen i New York City.

I den biografaktuelle ‘Spider-Man: No Way Home’ har Peter Parker (Tom Holland) brug for at hyre en advokat og der er tale om ingen ringere end Matt Murdoch fra ‘Daredevil’-serien, der spilles af Charlie Cox.

Artiklen fortsætter under annoncen

Cameoen med Matt Murdock i ‘Spider-Man: No Way Home’ har fået Netflix-medlemmerne til at kaste sig over ‘Daredevil’-serien i sådan en grad, at det amerikanske analysebureau Nielsen var blandt de 10 mest streamede serier i slutningen af december.

LÆS OGSÅ:   '3 Body Problem' får flere afsnit og afslutning

Det skriver Deadline med reference til undersøgelsen.

‘Daredevil’ blev droppet af Netflix i 2018, da Disney annoncerede at de var på vej med deres egen streamingtjenesten Disney+. Det er nemlig Disney, som ejer Marvel, hvor karakteren har hjemme.

Det var ikke kun serien om den blinde superhelt, der blev droppet. Samme skæbne led ‘Iron Fist‘ og ‘Luke Cage‘, ‘Jessica Jones‘ og ‘The Punisher‘.

Anmelderne og Netflix-medlemmerne var vilde med ‘Daredevil’, så der har siden aflysningen været rygter om Disney kunne finde på at genoplive serien på et senere tidspunkt. Med Matt Murdocks tilbagevenden i ‘Spider-Man: No Way Home’ kunne noget tyde på at Disney pønser på at introducere ham igen – selvom intet på nuværende tidspunkt er bekræftet.

De tre sæsoner af ‘Daredevil‘ kan stadig streames på Netflix Danmark.
Skriv kommentar