Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Biograffilm kommer direkte på Netflix

Biograffilm kommer direkte på Netflix

22/03/2020 | Flixfilm

lovebirds Biograffilm kommer direkte på NetflixKomedien ‘The Lovebirds’ var programsat til at få premiere i de amerikanske biografer den 3. april, men den lander nu direkte på Netflix grundet den globale corona-pandemi.

‘The Lovebirds’ var ligesom mange andre Hollywood-film nødsaget til at rykke premieredatoen på grund af nedlukningen af de fleste amerikanske biografer, men filmselskabet Paramount og Netflix er blevet enige om at frigive den på streamingtjenesten i stedet.

Premieredatoen på Netflix er endnu ikke offentliggjort, men det vil den snarest, skriver det amerikanske medie Deadline.

‘The Lovebirds’ er instrueret af Michael Showalter (‘The Big Sick’, ‘Wet Hot American Summer’) og handler om et kærestepar, der er tæt på at slå op, da de bliver ufrivilligt flettet ind i et mystisk og morsomt mordmysterium.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som de to kommer tættere på at rense deres navne og opklare sagen sker der den ene ekstreme og hysteriske ting efter den anden og de bliver derfor nødt til at finde ud af, hvordan de overlevet natten og redder deres forhold.

LÆS OGSÅ   'Vikings: Valhalla' sæson 2 kommer snart

Se en trailer til ‘The Lovebirds’ nederst i artiklen.

I komediefilmen med virker Oscar-nominerede Kumail Nanjiani, Issa Rae, Paul Sparks, Anna Campog Kyle Bornheimer.

Paramount og Netflix har længe haft et samarbejde hvor det traditionsrige filmselskab har udsendt deres film direkte på streamingtjenesten. Tidligere film inkluderer blandt andet ‘The Cloverfield Paradox‘, sci-fi-filmen ‘Annihilation‘ med Natalie Portman samt den kommende efterfølger til ‘Frækkere end politiet tillader’.Skriv kommentar