Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Biograffilm stoppes inden premieren på Netflix

Biograffilm stoppes inden premieren på Netflix

10/04/2020 | Flixfilm

time to huntDen koreanske action sci-fi ‘Time to Hunt’ var udset til at gå udenom biograferne for i stedet at få premiere på streamingtjenesten Netflix i dag – den 10. april.

Men i sidste øjeblik er filmen blevet bremset og premieredatoen udsat.

Det amerikanske medie Screen Daily skriver, at der er blevet nedlagt forbud mod ‘Time to Hunt’ grundet en tvist om rettigheder.

Før Netflix købte de verdensomspændende streamingrettigheder, ejede Contents Panda distributionsrettighederne og havde allerede solgt filmen til 30 lande, mens de var i forhandling med mere end 70 lande efter at ‘Time to Hunt’ havde haft premiere på Berlin Film Festival.

Artiklen fortsætter under annoncen

Contents Panda havde købt dem af distributionsfirmaet Little Big Pictures, som dog valgte at ophæve aftalen p.g.a. force majeure som sættes i forbindelse med Covid-19 pandemien.

Contents Panda gik til domstolen og fik Seoul Central District Court til at give et påbud, således at filmen blev stoppet og derfor ikke har fået premiere på Netflix som planlagt.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 10 – 2023)

Se en trailer til ‘Time to Hunt’ her.

Actionfilmen, der er instrueret af Yoon Sung-hyun (‘Bleak Night’) handler om fire unge, der bliver forfulgt af en ukendt mand i et dystopisk Sydkorea, mens de ønsker om at få et nyt og bedre liv på en øde tropeø. Men før de når så langt, må de udføre farlig plan.

Blandt de medvirkende i ‘Time to Hunt’ finder man Choi Woo-shik, som også spillede Kim-familiens søn i den Oscar-vindende ‘Parasite’ fra 2019.

Det vides ikke hvornår ‘Time to Hunt’ lander på streamingtjenesten, men Netflix oplyser at de vil melde ud med nye oplysninger når der er kommet styr på sagen.Skriv kommentar