Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Biograffilmen ‘Love and Monsters’ kommer på Netflix

Biograffilmen ‘Love and Monsters’ kommer på Netflix

17/12/2020 | Flixfilm

love and monster problems netflix danmarkCoronapandemien har gennem hele 2020 gjort livet svært for biografer, som har måtte se den ene film efter den anden ryge direkte til udlejning eller på streamingtjenester.

Nu kan Paramount Pictures afsløre, at deres kommende monsterfilm ‘Love and Monsters’, der skulle have haft biografpremiere i februar 2021 også går udenom biograferne.

Streamingtjenesten Netflix har nemlig købt de internationale streaming-rettigheder og filmen får således premiere på Netflix Danmark i begyndelsen af 2021.

‘Love and Monsters’, som tidligere gik under navnet ‘Monster Problems’, følger en ung mand drage igennem en post-apokalyptisk verden for at blive genforenet med sin kæreste.

Se en trailer til eventyrkomedien nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I syv år har Joel Dawson (Dylan O’Brien) sammen med resten af menneskeheden boet under jorden efter at gigantiske væsner overtog kontrollen efter en Monsterpokalypse. Da han får fingre i en radio og får kontakt til sin gamle kæreste fra gymnasiet, Aimee (Jessica Henwick), begynder Joel at falde for hende igen.

Da Joel indser, at der ikke er noget tilbage for ham under jorden, beslutter han mod al logik at vove sig ud til Aimee på trods af alle de farlige monstre, der står i vejen for ham.

LÆS OGSÅ:   'Emily in Paris' sæson 4 kommer efter sommeren

Foruden Dylan O’Brien og Jessica Henwick, medvirker også Dan Ewing, Michael Rooker og Ariana Greenblatt i ‘Love and Monsters’.

Eftersom filmen allerede er blevet sendt direkte til udlejning i USA er de første anmeldelser også kommet i hus og de er overvejende positive. På nuværende tidspunkt har ‘Love and Monsters’ blandt andet en bedømmelse på 91% på filmsitet Rotten Tomatoes baseret på 69 anmeldelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det sjove og actionfyldte eventyr produceret af Shawn Levy, som står bag ‘Arrival’ og ‘Stranger Things‘, mens Michael Matthews sidder i instruktørstolen.

Se ‘Love and Monsters’ på Netflix Danmark til foråret 2021.
Skriv kommentar