Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Biohackers’ fornyet 7 dage efter premieren

‘Biohackers’ fornyet 7 dage efter premieren

28/08/2020 | Flixfilm

Biohackers fornyet 7 dage efter premierenBlot en uge skulle der gå før, at Netflix kunne annoncere, at den tyske serie ‘Biohackers’ vender tilbage med en sæson 2.

Den positive tilbagemelding og høje seertal har forsikret streamingtjenesten om at deres medlemmer er sultne efter flere afsnit.

Det bekræfter Netflix i en pressemeddelelse.

Den hurtige udmelding må næsten være ny rekord. Ingen serie er tidligere blot fornyet med nye afsnit efter blot en uge efter lancering.

Artiklen fortsætter under annoncen

Første sæson af ‘Biohackers’ havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, men skulle oprindelig være landet i april, men blev fundet for upassende i den nuværende situation med coronavirus i omløb.

Serien følger en medicinstuderende på et førende tysk universitet, der er på en hemmelig mission for at afsløre et komplot, som forbinder en familietragedie og en visionær biologiprofessor.

LÆS OGSÅ:   'Dune'-skaber skal lave 'Gears Of War' til Netflix

“Det er fedt at ‘Biohackers’ får lov til at fortsætte. Den nye sæson vil også moralske og etiske spørgsmål vedrørende biohacking og genmanipulation,” udtaler skaber Christian Ditter til det amerikanske medie Deadline.

Før ‘Biohackers’ havde Christian Ditter bl.a. gjort sig bemærket med komedien ‘How To Be Single’ og Netflix-serien ‘Girlboss‘, der dog blev droppet efter en enkelt sæson.

Optagelserne til den nye sæson begynder om et par måneder i Freiburg og München.

Se ‘Biohackers‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar