Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Biohackers

Biohackers

20/08/2020 | Flixfilm

Se Biohackers på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Luna Wedler, Thomas Prenn, Jessica Schwarz, Adrian Julius Tillmann
Spilletid: 44 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: En medicinstuderende på et førende tysk universitet er på hemmelig mission for at afsløre et komplot, som forbinder en familietragedie og en visionær biologiprofessor.


Se Biohackers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Biohackers (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Biohackers (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Biohackers:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Biohackers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Biohackers (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar