Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Biohackers

Biohackers

09/07/2021 | Flixfilm

Biohackers på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Luna Wedler, Jessica Schwarz, Thomas Prenn
Spilletid: 2 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En medicinstuderende på et førende tysk universitet er på hemmelig mission for at afsløre et komplot, som forbinder en familietragedie og en visionær biologiprofessor.

Biohackers (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 9. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Biohackers på YouTube.Se Biohackers på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Biohackers (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Biohackers (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Biohackers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Biohackers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar