Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Bird Box: Barcelona

Bird Box: Barcelona

14/07/2023 | Flixfilm

Bird Box: Barcelona på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Horror, Mystery, Sci-Fi
Instruktion: David Pastor, Àlex Pastor
Skuespillere: Mario Casas, Georgina Campbell, Diego Calva
Spilletid: 112 min
Land: Spain
Sprog: Spanish, English, German
IMDb-karakter: 5.3

Handling: En mystisk kraft udsletter næsten menneskeheden, mens en uhyggelig ny trussel vokser frem i denne fortsættelse af den populære Bird Box, der foregår i Barcelona.Se Bird Box: Barcelona på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Bird Box: Barcelona havde premiere på Netflix Danmark den 14. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bird Box: Barcelona på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Bird Box: Barcelona ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bird Box: Barcelona stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bird Box: Barcelona, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bird Box: Barcelona er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar