Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bird Box

21/12/2018 | Flixfilm

Bird Box på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Horror, Mystery, Sci-Fi
Instruktion: Susanne Bier
Skuespillere: Sandra Bullock, Trevante Rhodes, John Malkovich
Spilletid: 124 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Fem år efter en usynlig tilstedeværelse drev det meste af samfundet til selvmord, gør en overlevende og hendes to børn et desperat forsøg på at komme i sikkerhed.Se Bird Box på Netflix
Anmeldelse: Bird Box

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Bird Box havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bird Box på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Bird Box ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bird Box stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bird Box, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bird Box er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar