Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bird Box

21/12/2018 | Flixfilm

Se Bird Box på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Horror, Sci-Fi
Instruktør: Susanne Bier
Skuespillere: Sandra Bullock, Trevante Rhodes, John Malkovich, Sarah Paulson
Spilletid: 124 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Fem år efter en usynlig tilstedeværelse drev det meste af samfundet til selvmord, gør en overlevende og hendes to børn et desperat forsøg på at komme i sikkerhed.


Se Bird Box på Netflix

Anmeldelse: Bird Box

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bird Box havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bird Box ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Bird Box:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bird Box er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bird Box stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar