Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bird on a Wire

Bird on a Wire

16/02/2021 | Flixfilm

Bird on a Wire på Netflix

Produktionsår: 1990
Genre: Action, Comedy
Instruktion: John Badham
Skuespillere: Mel Gibson, Goldie Hawn, David Carradine
Spilletid: 110 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En advokat og hendes tidligere forlovede, som er blevet vidnebeskyttet efter at have sladret om narkohandlere, må flygte, da hun afslører hans dække.

Bird on a Wire (Du skyder, jeg smiler) havde premiere på Netflix Danmark den 16. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bird on a Wire på YouTube.Se Bird on a Wire på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Bird on a Wire (Du skyder, jeg smiler) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bird on a Wire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bird on a Wire, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bird on a Wire (Du skyder, jeg smiler) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar