Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bird on a Wire

Bird on a Wire

16/02/2021 | Flixfilm

Se Bird on a Wire på Netflix

Indspilningsår: 1990
Genre: Action, Comedy
Instruktør: John Badham
Skuespillere: Mel Gibson, Goldie Hawn, David Carradine, Bill Duke
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En advokat og hendes tidligere forlovede, som er blevet vidnebeskyttet efter at have sladret om narkohandlere, må flygte, da hun afslører hans dække.

Bird on a Wire (Du skyder, jeg smiler) havde premiere på Netflix Danmark den 16. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Bird on a Wire på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bird on a Wire (Du skyder, jeg smiler) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bird on a Wire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bird on a Wire, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bird on a Wire (Du skyder, jeg smiler) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar