Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Birders

25/09/2019 | Flixfilm

Se Birders på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary, Short
Instruktør: Otilia Portillo Padua
Skuespillere: Esteban Berrones, Chris Birchfield, Mark Conway, Juana Dapa
Spilletid: 37 min
Land: USA, Mexico
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Fuglekiggere på begge sider af grænsen mellem USA og Mexico deler deres entusiasme for at beskytte og bevare nogle af verdens smukkeste arter.

Birders havde premiere på Netflix Danmark den 25. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Birders på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Birders ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Birders stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Birders, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Birders er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar