Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)

Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)

04/01/2019 | Flixfilm

Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Alejandro G. Iñárritu
Skuespillere: Michael Keaton, Zach Galifianakis, Edward Norton
Spilletid: 119 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: En afdanket skuespiller, der er kendt for sin rolle som superhelt, forsøger at gøre comeback på Broadway samtidig med, at hans privatliv og psyke ligger i ruiner.Se Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) havde premiere på Netflix Danmark den 4. januar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance), samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar