Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)

Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)

04/01/2019 | Flixfilm

Se Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Alejandro G. Iñárritu
Skuespillere: Michael Keaton, Emma Stone, Kenny Chin, Jamahl Garrison-Lowe
Spilletid: 119 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: En afdanket skuespiller, der er kendt for sin rolle som superhelt, forsøger at gøre comeback på Broadway samtidig med, at hans privatliv og psyke ligger i ruiner.

Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) havde premiere på Netflix Danmark den 4. januar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance), samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar