Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)

Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)

04/01/2019 | Ingen kommentarer

Se Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Alejandro G. Iñárritu
Skuespillere: Michael Keaton, Emma Stone, Kenny Chin, Jamahl Garrison-Lowe
Spilletid: 119 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.7

Resumé: En afdanket skuespiller, der er kendt for sin rolle som superhelt, forsøger at gøre comeback på Broadway samtidig med, at hans privatliv og psyke ligger i ruiner.


Se Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) havde premiere på Netflix Danmark den 4. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) herunder:Fra premieredatoen (4. januar, 2019) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore