Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)

Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)

04/01/2019 | Ingen kommentarer

Se Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Alejandro G. Iñárritu
Skuespillere: Michael Keaton, Emma Stone, Kenny Chin, Jamahl Garrison-Lowe
Spilletid: 119 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Resumé: En afdanket skuespiller, der er kendt for sin rolle som superhelt, forsøger at gøre comeback på Broadway samtidig med, at hans privatliv og psyke ligger i ruiner.


Se Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) havde premiere på Netflix Danmark den 4. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore