Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Birds of Prey

Birds of Prey

30/09/2020 | Flixfilm

Se Birds of Prey på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Action, Adventure, Comedy, Crime
Instruktør: Cathy Yan
Skuespillere: Margot Robbie, Rosie Perez, Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett
Spilletid: 109 min
Land: USA
Sprog: English, Chinese
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Da Harley Quinn og Jokerens forhold er slut, bliver hun gjort til skydeskive, indtil hun kommer med i et kvindeligt superhelteteam, der kæmper mod en gangsterboss.

Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Birds of Prey på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Birds of Prey stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Birds of Prey, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar