Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Birth of a Beauty

Birth of a Beauty

17/11/2020 | Flixfilm

Birth of a Beauty på Netflix

Produktionsår: 2014–2015
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Sang-uk Joo, Ye-seul Han, Gyo-jin In
Spilletid: 60 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Efter et uheld, der nær endte med døden, gennemgår en fraskilt kvinde en forvandling fra top til tå med hjælp fra en rig fremmed for at få hævn over sin eks.

Birth of a Beauty (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Birth of a Beauty på YouTube.Se Birth of a Beauty på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Birth of a Beauty (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Birth of a Beauty (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Birth of a Beauty, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Birth of a Beauty er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar