Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Birth of a Beauty

Birth of a Beauty

17/11/2020 | Flixfilm

Se Birth of a Beauty på Netflix

Indspilningsår: 2014–2015
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ye-seul Han, Gyo-jin In, Sang-uk Joo, Gyu-Woon Jung
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Efter et uheld, der nær endte med døden, gennemgår en fraskilt kvinde en forvandling fra top til tå med hjælp fra en rig fremmed for at få hævn over sin eks.Se Birth of a Beauty på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Birth of a Beauty (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Birth of a Beauty (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Birth of a Beauty er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Birth of a Beauty (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar