Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bitten

31/12/2016 | Flixfilm

Se Bitten på Netflix

Indspilningsår: 2014–2016
Genre: Drama, Fantasy, Horror, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Laura Vandervoort, Greyston Holt, Greg Bryk, Steve Lund
Spilletid: 44 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Elena Michaels forsøger at holde sig fra den flok varulve, som har gjort hende til et uhyre, men hendes anstrengelser forpurres af en række grusomme mord.


Se Bitten på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBitten havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bitten ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bitten herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bitten er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bitten stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar