Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bitter Daisies

Bitter Daisies

29/03/2019 | Flixfilm

Se Bitter Daisies på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: María Mera, Toni Salgado, Miquel Insua, Denis Gómez
Spilletid: 70 min
Land: Spain
Sprog: Gallegan, Spanish
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Under efterforskningen af en forsvundet teenagepige i en fasttømret galicisk by afdækker en civilgardebetjent hemmeligheder med forbindelse til sit eget tab.


Se Bitter Daisies på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBitter Daisies (Bitre margueritter) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bitter Daisies (Bitre margueritter) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bitter Daisies herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bitter Daisies (Bitre margueritter) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bitter Daisies (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar