Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bitter Daisies

Bitter Daisies

29/03/2019 | Ingen kommentarer

Se Bitter Daisies på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: María Mera, Héctor Arteaga
Spilletid: 70 min
Land: Spain
Sprog: Gallegan, Spanish
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Under efterforskningen af en forsvundet teenagepige i en fasttømret galicisk by afdækker en civilgardebetjent hemmeligheder med forbindelse til sit eget tab.


Se Bitter Daisies på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bitter Daisies (Bitre margueritter) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bitter Daisies (Bitre margueritter) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bitter Daisies herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bitter Daisies (Bitre margueritter) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bitter Daisies (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar