Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bitter Springs

Bitter Springs

26/08/2021 | Flixfilm

Bitter Springs på Netflix

Produktionsår: 1950
Genre: Adventure, Drama, History
Instruktion: Ralph Smart
Skuespillere: Tommy Trinder, Chips Rafferty, Gordon Jackson
Spilletid: 89 min
Land: United Kingdom, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: En australsk hyrdefamilie og deres medarbejdere møder kraftig modstand, da de gør krav på en kilde, som findes på et stykke land, der er beboet af et oprindeligt folk.

Bitter Springs havde premiere på Netflix Danmark den 26. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bitter Springs på YouTube.Se Bitter Springs på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bitter Springs ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bitter Springs stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bitter Springs, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bitter Springs er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar