Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bittersweet Days

Bittersweet Days

15/05/2022 | Flixfilm

Bittersweet Days på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Marga Melià
Skuespillere: Natasja Bode, Joan Miquel Artigues, Patricia Caballero
Spilletid: 72 min
Land: Spain
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Da hendes kæreste midlertidigt flytter til London, knytter en ung kvinde et stærkt bånd til sin nye bofælle, en udadvendt hollandsk fotograf.Se Bittersweet Days på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Bittersweet Days havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bittersweet Days på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Bittersweet Days ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bittersweet Days stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bittersweet Days, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bittersweet Days er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar