Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Black and Blue

Black and Blue

27/09/2021 | Flixfilm

Black and Blue på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Action, Thriller
Instruktion: Deon Taylor
Skuespillere: Naomie Harris, Tyrese Gibson, Frank Grillo
Spilletid: 108 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Da en ny betjent utilsigtet kommer til at optage korrupte betjente, imens de begår et mord, bliver loyaliteten sat på prøve, da bevismaterialet gør hende til et bytte.

Black and Blue havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Black and Blue på YouTube.Se Black and Blue på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Black and Blue ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black and Blue stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Black and Blue, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Black and Blue er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
2 kommentarer til Black and Blue

  1. Zeno - kl. 15:51, 27-09-2021:

    B’n’b har altså været på Netflix i nogle uger nu! Vågn lige op.!

  2. Flixfilm - kl. 20:33, 27-09-2021:

    Hej Zeno,

    Netflix har meddelt os at den netop er landet på streamingtjenesten så hvis du har kunnet se den et par dage tidligere har du været heldig!

Skriv kommentar