Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Black Beach

Black Beach

03/02/2021 | Flixfilm

Black Beach på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama
Instruktion: Esteban Crespo
Skuespillere: Raúl Arévalo, Paulina García, Candela Peña
Spilletid: 110 min
Land: Spain, Belgium, United States
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En advokat med en lovende fremtid bliver tvunget til at dykke langt ned i sin fortid, da han indvilger i at forhandle med en gammel ven, der er blevet kidnapper.

Black Beach havde premiere på Netflix Danmark den 3. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Black Beach på YouTube.Se Black Beach på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Black Beach ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black Beach stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Black Beach, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Black Beach er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar