Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Black Beauty

Black Beauty

01/10/2018 | Flixfilm

Se Black Beauty på Netflix

Indspilningsår: 1994
Genre: Adventure, Drama, Family, Romance
Instruktør: Caroline Thompson
Skuespillere: Docs Keepin Time, Alan Cumming, Sean Bean, David Thewlis
Spilletid: 88 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: I det victorianske England tænker hingsten Black Beauty tilbage på sit liv fra den glade begyndelse på de frodige enge til sin tid som arbejdshest i det travle London.


Se Black Beauty på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBlack Beauty havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Black Beauty ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Black Beauty herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Black Beauty er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black Beauty stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar