Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Black Beauty

Black Beauty

01/10/2018 | Flixfilm

Se Black Beauty på Netflix

Indspilningsår: 1994
Genre: Adventure, Drama, Family, Romance
Instruktør: Caroline Thompson
Skuespillere: Docs Keepin Time, Alan Cumming, Sean Bean, David Thewlis
Spilletid: 88 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: I det victorianske England tænker hingsten Black Beauty tilbage på sit liv fra den glade begyndelse på de frodige enge til sin tid som arbejdshest i det travle London.

Black Beauty havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Black Beauty på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Black Beauty ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black Beauty stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Black Beauty, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Black Beauty er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar