Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Black Butterflies

Black Butterflies

14/10/2022 | Flixfilm

Black Butterflies på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Short, Drama, Horror
Instruktion: Tamara S. Hall
Skuespillere: Samara Scott, Stephen Barrington, Alison Law
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: En pessimistisk forfatter mangler inspiration til sin anden bog og går med til at skrive en døende mands memoir, men bliver hurtigt viklet ind i mandens blodige fortid.

Black Butterflies (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Black Butterflies på YouTube.Se Black Butterflies på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Black Butterflies (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black Butterflies (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Black Butterflies, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Black Butterflies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar