Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Black Clover: Sword of the Wizard King

Black Clover: Sword of the Wizard King

16/06/2023 | Flixfilm

Black Clover: Sword of the Wizard King på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: Ayataka Tanemura
Skuespillere: Bryn Apprill, Tia Lynn Ballard, Steve Blum
Spilletid: 110 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.4

Handling: En modig dreng, der ikke besidder magiske evner, kæmper for at blive troldkonge, mens fire udstødte troldkonger fra fortiden vender tilbage for at knuse Kløverriget.Se Black Clover: Sword of the Wizard King på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Black Clover: Sword of the Wizard King havde premiere på Netflix Danmark den 16. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Black Clover: Sword of the Wizard King på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Black Clover: Sword of the Wizard King ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black Clover: Sword of the Wizard King stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Black Clover: Sword of the Wizard King, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Black Clover: Sword of the Wizard King er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar