Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Black Crab

Black Crab

18/03/2022 | Flixfilm

Black Crab på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: Adam Berg
Skuespillere: Noomi Rapace, Jakob Oftebro, Dar Salim
Spilletid: 114 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish, English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: For at ende en apokalyptisk krig og redde sin datter drager en modvillig soldat ud på en desperat mission på tværs af et frossent hav med en tophemmelig pakke.

Black Crab havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Black Crab på YouTube.Se Black Crab på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Black Crab ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black Crab stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Black Crab, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Black Crab er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar