Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Black Earth Rising

Black Earth Rising

25/01/2019 | Ingen kommentarer

Se Black Earth Rising på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Thriller
Instruktør: Hugo Blick
Skuespillere: John Goodman, Michaela Coel, Noma Dumezweni, Lucian Msamati
Spilletid: 60 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: Kate Ashby blev adopteret af en advokat efter folkemordet i Rwanda, og som juridisk efterforsker konfronterer hun nu sin fortid ved at tage sager om krigsforbrydelser.


Se Black Earth Rising på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Black Earth Rising (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 25. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Black Earth Rising (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Black Earth Rising herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Black Earth Rising er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black Earth Rising (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar