Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Advarsel: Black Friday-tilbud på Netflix er fup

Advarsel: Black Friday-tilbud på Netflix er fup

26/11/2016 | Flixfilm

netflix logoFlere brugere af Flixfilm.dk meddeler, at de har modtaget SMS-beskeder med et godt tilbud på Netflix, som næsten er for godt til at være sandt – Hvilket det iøvrigt også er!

Beskederne er falske og er ikke sendt af Netflix. Man bør derfor ikke lade sig forblinde af tilbuddet.

Tekst-beskederne, som brugerne har modtaget de seneste par dage, ligner at de er afsendt af Netflix og har følgende ordlyd;

BLACK FRIDAY WEEKEND! Få et Netflix gavekort til en værdi af 1000 kr til kun 5 kr pengene kan tilføjes din eksisterende konto.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herefter opfordres man til at klikke på et link, som er inkluderet i SMS’en.

Man bør under ingen omstændigheder klikke på linket og indtaste personlige oplysinger eller logininformationer til sin Netflix-konto. I så fald opfordres man til at skifte kodeord til Netflix.

LÆS OGSÅ   Disse film og serier skal du se på Netflix i december

Nedenfor kan du se den falske tekst-besked.

Det er desværre ikke første gang, at kriminelle forsøger at narre danske Netflix-medlemmer og vi har også tidligere advaret om spam-mails her på Flixfilm.dk. Dette er øjensynligt første gang at fupmagerne har benyttet SMS-beskeder.

Netflix har aldrig tidligere haft tilbud eller givet rabat til deres streamingtjeneste, så ethvert tilbud om billigere Netflix – foruden første måned gratis ved oprettelse – er højst sandsynligt fup eller spam.

Hvis du modtager en lignende mail og er i tvivl om pålideligheden, kan du altid kontakte Netflix og forhøre dig. Netflix kan kontaktes her – 24 i døgnet: Netflix kundeservice.

netflix-spam-sms-besked-tilbud-black-fridaySkriv kommentar