Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Black Friday

Black Friday

20/11/2020 | Flixfilm

Black Friday på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Anurag Kashyap
Skuespillere: Kay Kay Menon, Pawan Malhotra, Aditya Srivastav
Spilletid: 143 min
Land: India
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 8.4

Handling: Dette dokudrama, som er baseret på bogen af samme titel, følger eftervirkningerne af et bombeangreb i Bombay i 1993 gennem øjnene på en journalist.

Black Friday havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Black Friday på YouTube.Se Black Friday på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Black Friday ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black Friday stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Black Friday, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Black Friday er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar