Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Black Hawk Down

Black Hawk Down

02/07/2021 | Flixfilm

Black Hawk Down på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Action, Drama, History
Instruktion: Ridley Scott
Skuespillere: Josh Hartnett, Ewan McGregor, Tom Sizemore
Spilletid: 144 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English, Somali, Arabic
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Da amerikanske styrker forsøger at kidnappe to af en somalisk krigsherres håndlangere, bliver deres helikoptere skudt ned, og mange amerikanske liv mistes.

Black Hawk Down havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Black Hawk Down på YouTube.Se Black Hawk Down på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Black Hawk Down ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black Hawk Down stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Black Hawk Down, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Black Hawk Down er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar