Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Black Hawk Down

Black Hawk Down

05/07/2019 | Flixfilm

Se Black Hawk Down på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Drama, History, War
Instruktør: Ridley Scott
Skuespillere: Josh Hartnett, Ewan McGregor, Tom Sizemore, Eric Bana
Spilletid: 144 min
Land: USA, UK
Sprog: English, Somali, Arabic
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Da amerikanske styrker forsøger at kidnappe to af en somalisk krigsherres håndlangere, bliver deres helikoptere skudt ned, og mange amerikanske liv mistes.


Se Black Hawk Down på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Black Hawk Down havde premiere på Netflix Danmark den 5. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Black Hawk Down ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Black Hawk Down:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Black Hawk Down er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black Hawk Down stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar