Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Black Is Beltza

Black Is Beltza

26/03/2021 | Flixfilm

Se Black Is Beltza på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Animation
Instruktør: Fermín Muguruza
Skuespillere: Ramón Agirre, Sergio Arau, Ramón Barea, Josean Bengoetxea
Spilletid: 87 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En ung, baskisk mand bliver radikaliseret i 1960'ernes USA efter at være blevet udelukket fra at deltage i et optog pga. sin race.

Black Is Beltza havde premiere på Netflix Danmark den 26. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Black Is Beltza på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Black Is Beltza ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black Is Beltza stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Black Is Beltza, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Black Is Beltza er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar