Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Black Knight

Black Knight

12/05/2023 | Flixfilm

Black Knight på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jiseung Cho, Song Seung-heon, Kim Eui-sung
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: N/A

Handling: I en dystopisk fremtid, hvor verden er ødelagt af luftforurening, afhænger menneskehedens overlevelse af the Black Knights – og de er alt andet end almindelige bude.



Se Black Knight på Netflix



Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Black Knight (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Black Knight på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Black Knight (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black Knight (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Black Knight, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Black Knight er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.




Skriv kommentar