Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Black Knight: The Man Who Guards Me

Black Knight: The Man Who Guards Me

28/09/2019 | Flixfilm

Se Black Knight: The Man Who Guards Me på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En succesfuld erhvervsleder vil gøre alt i verden for at beskytte kvinden, han elsker. Så møder han en rejsebureaumedarbejder, som måske har forbindelse til hans fortid.

Black Knight: The Man Who Guards Me (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Black Knight: The Man Who Guards Me på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Black Knight: The Man Who Guards Me (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Black Knight: The Man Who Guards Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black Knight: The Man Who Guards Me (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar