Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Black Knight: The Man Who Guards Me

Black Knight: The Man Who Guards Me

28/09/2019 | Ingen kommentarer

Se Black Knight: The Man Who Guards Me på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En succesfuld erhvervsleder vil gøre alt i verden for at beskytte kvinden, han elsker. Så møder han en rejsebureaumedarbejder, som måske har forbindelse til hans fortid.


Se Black Knight: The Man Who Guards Me på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Black Knight: The Man Who Guards Me (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Black Knight: The Man Who Guards Me (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Black Knight: The Man Who Guards Me herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Black Knight: The Man Who Guards Me er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black Knight: The Man Who Guards Me (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar