Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Black Knight

Black Knight

31/01/2018 | Flixfilm

Se Black Knight på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Adventure, Comedy, Fantasy
Instruktør: Gil Junger
Skuespillere: Martin Lawrence, Marsha Thomason, Tom Wilkinson, Vincent Regan
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Beskrivelse: Jamal slår hovedet og transporteres fra sit job i en middelaldertemapark til den rigtige middelalder, hvor han konfronteres med den onde konge.


Se Black Knight på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBlack Knight havde premiere på Netflix Danmark den 31. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Black Knight ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Black Knight herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Black Knight er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black Knight stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar