Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Black Lagoon

Black Lagoon

13/09/2019 | Flixfilm

Se Black Lagoon på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Crime, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Megumi Toyoguchi, Daisuke Namikawa, Maryke Hendrikse, Brad Swaile
Spilletid: 25 min
Land: Japan
Sprog: Japanese, English, Spanish, Russian
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: En succesrig japansk forretningsmand, som formodes død efter at være blevet bortført af pirater, får et helt nyt liv, da han slutter sig til sine kidnappere.


Se Black Lagoon på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBlack Lagoon (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 13. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Black Lagoon (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Black Lagoon herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Black Lagoon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black Lagoon (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar