Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Black Lightning

Black Lightning

29/06/2021 | Flixfilm

Se Black Lightning på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Skoleinspektøren og den pensionerede superhelt Jefferson Pierce er tilbage som den legendariske Black Lightning, da en bande truer hans familie.

Black Lightning (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 29. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Black Lightning på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Black Lightning (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black Lightning (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Black Lightning, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Black Lightning er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Black Lightning

  1. René - kl. 08:27, 25-01-2018:

    Ser ud til at Blive en Fed Serie.
    Men Træls at I deler den op så der kommer et afsnit hver Uge 🙁

    Skriv kommentar