Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Black Lightning

Black Lightning

26/03/2020 | Flixfilm

Se Black Lightning på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Action, Drama, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Cress Williams, China Anne McClain, Nafessa Williams, Christine Adams
Spilletid: 43 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Skoleinspektøren og den pensionerede superhelt Jefferson Pierce er tilbage som den legendariske Black Lightning, da en bande truer hans familie.


Se Black Lightning på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBlack Lightning (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 26. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Black Lightning (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Black Lightning herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Black Lightning er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black Lightning (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Black Lightning

  1. René - kl. 08:27, 25-01-2018:

    Ser ud til at Blive en Fed Serie.
    Men Træls at I deler den op så der kommer et afsnit hver Uge 🙁

    Skriv kommentar