Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Black Man White Skin

Black Man White Skin

01/06/2016 | Ingen kommentarer

Se Black Man White Skin på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktør: Jose Manuel Colón Armario
Skuespillere: Óscar Jaenada, Ochoa Juan, Zoe Saldana
Spilletid: 108 min
Land: Spain
Sprog: Spanish, French
IMDb-karakter: 8.2

Resumé: Denne film skildrer de sociale og helbredsmæssige problemer, afrikanske albinoer står overfor, og den kamp, en spansk interessegruppe fører på deres vegne.


Se Black Man White Skin på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Black Man White Skin havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Black Man White Skin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Black Man White Skin herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Black Man White Skin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black Man White Skin stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar