Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Black Man White Skin

Black Man White Skin

01/06/2016 | Flixfilm

Black Man White Skin på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktion: Jose Manuel Colón Armario
Skuespillere: Óscar Jaenada, Ochoa Juan, Zoe Saldana
Spilletid: 78 min
Land: Spain
Sprog: Spanish, French
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Denne film skildrer de sociale og helbredsmæssige problemer, afrikanske albinoer står overfor, og den kamp, en spansk interessegruppe fører på deres vegne.

Black Man White Skin havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Black Man White Skin på YouTube.Se Black Man White Skin på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Black Man White Skin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black Man White Skin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Black Man White Skin, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Black Man White Skin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar