Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Black Mass

Black Mass

15/08/2016 | Flixfilm

Black Mass på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktion: Scott Cooper
Skuespillere: Johnny Depp, Benedict Cumberbatch, Dakota Johnson
Spilletid: 123 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Dette drama fortæller den virkelige historie om Whitey Bulger, den berygtede gangster, der lavede en aftale med myndighederne og derefter undgik arrestation.

Black Mass havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Black Mass på YouTube.Se Black Mass på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Black Mass ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black Mass stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Black Mass, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Black Mass er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar