Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Black Mercedes

Black Mercedes

06/05/2021 | Flixfilm

Black Mercedes på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Janusz Majewski
Skuespillere: Maria Debska, Aleksandar Milicevic, Artur Zmijewski
Spilletid: 110 min
Land: Poland
Sprog: Polish, German
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Da en fremtrædende advokats kone bliver myrdet i det nazibesatte Warszawa, begynder en efterforsker at optrevle et kompliceret mysterium fuldt af mistænkte.Se Black Mercedes på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Black Mercedes havde premiere på Netflix Danmark den 6. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Black Mercedes på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Black Mercedes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black Mercedes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Black Mercedes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Black Mercedes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar