Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Black Mic Mac

Black Mic Mac

27/08/2021 | Flixfilm

Black Mic Mac på Netflix

Produktionsår: 1986
Genre: Comedy
Instruktion: Thomas Gilou
Skuespillere: Jacques Villeret, Isaach De Bankolé, Félicité Wouassi
Spilletid: 93 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.3

Handling: En gruppe immigranter i Paris, der snart vil blive sat på gaden, søger hjælp hos en usædvanlig allieret: en troldmand i deres hjemland.

Black Mic Mac havde premiere på Netflix Danmark den 27. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Black Mic Mac på YouTube.Se Black Mic Mac på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Black Mic Mac ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black Mic Mac stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Black Mic Mac, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Black Mic Mac er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar