Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Black Mirror: Bandersnatch

Black Mirror: Bandersnatch

28/12/2018 | Flixfilm

Se Black Mirror: Bandersnatch på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama, Fantasy, Mystery
Instruktion: David Slade
Skuespillere: Fionn Whitehead, Craig Parkinson, Alice Lowe
Spilletid: 90 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: I 1984 begynder en programmør at tvivle på virkeligheden, da han prøver at forvandle en fantasyroman til et videospil. En surrealistisk fortælling med flere slutninger.

Black Mirror: Bandersnatch havde premiere på Netflix Danmark den 28. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Black Mirror: Bandersnatch på YouTube.Se Black Mirror: Bandersnatch på NetflixAnmeldelse: Black Mirror: Bandersnatch

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Black Mirror: Bandersnatch ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black Mirror: Bandersnatch stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Black Mirror: Bandersnatch, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Black Mirror: Bandersnatch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar