Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Black Mirror’ er tilbage … i morgen!

‘Black Mirror’ er tilbage … i morgen!

27/12/2018 | Flixfilm

black mirror bandersnatch danmark netflixStreamingtjenesten Netflix har netop afsløret at sci-fi-antologien ‘Black Mirror’ er tilbage med et nyt afsnit i spillefilmslængde.

Afsnittet – eller filmen om man vil – hedder ‘Bandersnatch’ og det har premiere på Netflix Danmark den 28. december kl. 09.01.

Netflix har altså blot med ét døgns varsel annonceret den nye film, samt udgivet en trailer, der kan ses nedenfor.

‘Black Mirror: Bandersnatch’ følger en ung programmør i 1980’erne, som kaster sig over et computerspil fra sin barndom, men hurtigt begynder at blande virkelighed med fiktion.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fionn Whitehead (‘Dunkirk’) er i hovedrollen som programmøren, og han suppleres af blandt andet Will Poulter, Craig Parkinson, Alice Lowe og Asim Chaudhry.

Den nye film eller afsnit bliver omtalt som et “Black Mirror event”, der til trods for tidligere afsnit i filmlængde vil være den første enkeltstående film i universet.

LÆS OGSÅ   Dronning Margrethe laver Netflix-film med Bille August

Netflix gav de første hints til ‘Black Mirror: Bandersnatch’ tidligere på måneden, da de “kom til” at frigive en premieredato. Alle øvrige informationer har dog været hemmeligholdt og det er altså først nu, dagen før premieren, at Netflix endelig bekræfter den nye film.

Der har tidligere været informationer fremme om at der blev arbejdet på et interaktivt ‘Black Mirror’-afsnit, men hvorvidt det er ‘Bandersnatch’ og man selv kan bestemme handlingen, er stadig usikkert.

Se ‘Black Mirror‘ på Netflix Danmark. ‘Bandersnatch’ kan ses fra den 28. december.    Skriv kommentar