Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Black Mirror’ er tilbage næste måned

‘Black Mirror’ er tilbage næste måned

15/05/2019 | Flixfilm

black mirror sæson 5 2019 netflix dkEfter fire banebrydende sæsoner er den foruroligende Netflix-serie ‘Black Mirror’ tilbage med tre nye afsnit den 5. juni.

Det skriver Netflix i en pressemeddelse og har samtidig frigivet en trailer, der kan ses nederst i artiklen.

‘Black Mirror’ sæson 5 er som sagt på blot tre episoder, men denne gang er der tale om en stjernespækket sæson med bl.a. Anthony Mackie, Miley Cyrus, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace, Damson Idris, Andrew Scott m.fl. på rollelisten.

‘Black Mirror’ er en antalogiserie som handler om vores fælles problemer med den moderne verden, med hver episode som sin egen historie med en skarp, spændende fortælling med temaer inden for moderne techno-paranoia.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som det ses i traileren kan man blandt andet forvente en filmatisering af ‘Mortal Kombat’ eller ‘Street Fighter’ hvor der kæmpes på livet løs.

LÆS OGSÅ   'Blockbuster' lukker

Sæson 5 skulle have haft premiere tidligere på året, men blev forsinket af det interaktive afsnit ‘Bandersnatch’, hvor man havde indflydelse på handlingen.

Det er også sandsynligt, at der senere på året vil være premiere på flere afsnit i femte sæson, da Netflix på det seneste har haft for vane at opdele sæsoner.

Se ‘Black Mirror’ på Netflix Danmark. Sæson 5 kan ses fra den 5. juni – eksklusivt på Netflix.2 kommentarer til ‘Black Mirror’ er tilbage næste måned

  1. Bingo Bob - kl. 18:34, 15-05-2019:

    Bare tyndt de ikke kan lave flere afsnit ad gangen…! 3 Afsnit er jo overstået på under 3 timer….

  2. Bingo Bob - kl. 18:36, 15-05-2019:

    Jeg respekterer 100% at kvalitet er vigtigere end kvantitet – men så må de sgu da vente til de har kvalitet nok til en rigtig sæson på 10-12 afsnit – ligesom alle andre!

Skriv kommentar