Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Black Mirror’ sæson 6 er på vej

‘Black Mirror’ sæson 6 er på vej

17/05/2022 | Flixfilm

black mirror saeson 6

Det er efterhånden tre år siden, at vi seneste fik nye afsnit af den engelsk/amerikanske sci-fi serie ‘Black Mirror’, men nu skulle sjette sæson være på vej.

Det skriver det amerikanske medie Deadline, som har fået oplysningerne bekræftet.

Det forlyder, at ‘Black Mirror’ sæson 6 vil følge samme spor som den seneste sæson, hvor der vil blive færre afsnit som dog vil have spillefilmslængde.

Femte sæson bestod af tre episoder med blandt andre Anthony Mackie, Yahya Abdul-Matteen II, Andrew Scott og Miley Cyrus på rollelisten.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Black Mirror’ er skabt og skrevet af Charlie Brooker og tager pulsen på samfundets kollektive uro, der er forbundet den moderne verden, og hver ny episode er en skarp historie fyldt med spænding, der udforsker temaer om moderne tech-paranoia.

Mediet Variety skriver, at årsagen til den lange ventetid bunder i stridigheder om rettigheder. Charlie Brooker forlod nemlig det oprindelige produktionsselskab og knyttede bånd med Netflix i 2020, hvilket betød at der måtte forhandles en aftale på plads om ‘Black Mirror’-rettighederne før nye afsnit kunne produceres.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i marts 2024

Charlie Brooker har holdt relativ lavt profil siden han kom til Netflix, men har dog være bagmanden bag de deprimerende årskavalkader ‘Death to 2020‘ og ‘Death to 2021‘, samt den opfindsomme interaktive serie ‘Cat Burglar’, hvor man skal svare på vittige trivia-spørgsmål for at hjælpe Rowdy Cat med at få Peanut the Security Pup ned med nakken, samt bryde ind på et museum og stjæle nogle værdifulde malerier.

‘Cat Burglar’ er endnu ikke oversat til dansk og kan derfor kun streames hvis man har valgt engelsk som sit foretrukne sprog.

Der er ingen oplysninger om hvornår vi kan forvente at ‘Black Mirror’ sæson 6 lander på streamingtjenesten.

Se ‘Black Mirror‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar