Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Black Mirror tilbage på Netflix med seks nye afsnit

Black Mirror tilbage på Netflix med seks nye afsnit

08/10/2016 | Flixfilm

black-mirror-saeson-3-netflixFredag den 21. oktober har Netflix premiere på den længeventede tredje sæson af den britiske tv-serie Black Mirror, som streamingtjenesten købte de eksklusive rettigheder til i 2015.

Nedenfor kan du se første trailer fra antologien, som bliver beskrevet som ‘værende helt anderledes end det der vises på TV” og “en Twilight Zone for den digitale tidsalder.”

Black Mirror sæson 3 består af seks nye fortællingerne fra skaberen Charlie Brooker og byder på en del kendte ansigter, heriblandt Bryce Dallas Howard (Jurassic World), Alice Eve (Star Trek Into Darkness), Cherry Jones (Transparent), Wyatt Russell (22 Jump Street), Michael Kelly (House of Cards) og mange andre.

De seks nye afsnit er, i nævnte rækkefølge; ‘Nosedive’, “Playtest’, ‘Shut Up and Dance’, ‘San Junipero’, ‘Men Against Fire’, ‘Hated in the Nation.’

Artiklen fortsætter under annoncen

Black Mirror er skabt og skrevet af Charlie Brooker og tager pulsen på samfundets kollektive uro, der er forbundet den moderne verden, og hver ny episode er en skarp historie fyldt med spænding, der udforsker temaer om moderne tech-paranoia.

Uden at vi mennesker har sat spørgsmålstegn, har teknologi forvandlet alle aspekter af vores liv – i ethvert hjem – på hvert skrivebord – i hver hånd – en plasmaskærm – en smartphone – er et sort spejl, der reflekterer livet i det 21. århundrede.

LÆS OGSÅ   Netflix præsenterer ny svensk komediefilm; 'One More Time'

Serien er blevet anerkendt med en international Emmy Award, en Peabody Award, en Rose d’Or og er tidligere blevet nomineret til en BAFTA Award.

De nye afsnit er instrueret af blandt andet Joe Wright (Atonement), Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane), James Watkins (The Woman in Black) og Jacob Verbruggen (London Spy). Hvert afsnit er en ny fortælling og derfor er de instrueret af forskellige personer.

Både Black Mirror sæson 1 og 2 kan ses på Netflix i dag. De udspiller sig ligeså i en mørk sci-fi verden og Jon Hamm (Mad Men), Tobias Menzies (Game of Thrones) og Tuppence Middleton (The Imitation Game) medvirker blandt andet.

Se Black Mirror sæson 3 på Netflix Danmark fra den 21. oktober.Skriv kommentar