Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Black Mirror

Black Mirror

05/06/2019 | Flixfilm

Black Mirror på Netflix

Produktionsår: 2011–2019
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi
Instruktion: N/A
Skuespillere: Daniel Lapaine, Hannah John-Kamen, Michaela Coel
Spilletid: 60 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.8

Handling: Denne sci-fi-antologiserie i kølvandet på The Twilight Zone viser de mørke sider af teknologien og menneskets natur.Se Black Mirror på Netflix
Anmeldelse: Black Mirror - sæson 5

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Black Mirror (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Black Mirror på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Black Mirror (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black Mirror (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Black Mirror, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Black Mirror er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar