Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Black Mirror

Black Mirror

05/06/2019 | Flixfilm

Se Black Mirror på Netflix

Indspilningsår: 2011–
Genre: Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Daniel Lapaine, Hannah John-Kamen, Michaela Coel, Beatrice Robertson-Jones
Spilletid: 60 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.8

Beskrivelse: Denne sci-fi-antologiserie i kølvandet på The Twilight Zone viser de mørke sider af teknologien og menneskets natur.


Se Black Mirror på Netflix

Anmeldelse: Black Mirror - sæson 5

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Black Mirror (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Black Mirror (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Black Mirror:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Black Mirror er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black Mirror (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar