Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Black or White

Black or White

27/12/2016 | Flixfilm

Se Black or White på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama
Instruktør: Mike Binder
Skuespillere: Kevin Costner, Octavia Spencer, Jillian Estell, Bill Burr
Spilletid: 121 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: En advokat, der nu er enkemand, kæmper for at få forældremyndigheden over sit barnebarn af blandet race, men pigens farmor anfægter hans egnethed.


Se Black or White på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBlack or White havde premiere på Netflix Danmark den 27. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Black or White ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Black or White herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Black or White er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black or White stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar